Hoe werkt anoniem sms'en?

Een anonieme sms is een speciale sms waarbij je zelf de afzender, de ontvanger, het bericht en de ontvangstdatum bepaalt. Anoniem sms'en kan eenvoudig via deze website. Je kunt als afzender kiezen uit verschillende mobiele telefoonnummers. Jij bepaalt zelf de afzender.

Haal een leuke grap uit!

Stuur bijvoorbeeld een vriend of collega een sms met een afzender naar keuze. De echte afzender is niet te achterhalen. Het lijkt namelijk of het bericht van de gekozen afzender afkomt. Het is net alsof je een brief verstuurt met een andere afzender erop. Leuk om een goede grap mee uit te halen!

Hoe stuur je anoniem een sms?

Voor het versturen van een sms bericht is geen registratie nodig. Je kunt als afzender kiezen uit verschillende telefoonnummers. Je kunt een bericht meteen versturen of op een later opgegeven tijdstip. Voor een sms naar een mobiel nummer buiten België moet je ook de internationale toegangscode vermelden, bijvoorbeeld +31 voor Nederland. Je kunt naar ieder land in de wereld sms'en. Zodra je een bericht hebt geschreven, zullen wij het veilig en volledig anoniem versturen.

De afzender van een bericht

Voor de afzender van een bericht heb je twee keuzemogelijkheden: een telefoonnummer of een naam (korte tekst). Bijvoorbeeld 06 11223344 (een mobiel nummer) of Anoniem (een naam) als afzender. Je kunt kiezen uit verschillende telefoonnummers als afzender. Je kunt ook een naam als afzender kiezen afhankelijk van het land van de ontvanger. Voor de ontvanger lijkt het alsof het sms bericht van de opgegeven afzender afkomstig is.

Kosten voor het versturen

Een sms sturen kost 1,25 euro per bericht. Een lange sms van meer dan 160 tekens kost 0,20 euro meer per extra bericht. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, een betaalde sms, een 0900-nummer of anoniem met je Bitcoin-wallet. Het is een eenmalige betaling, je zit niet aan een abonnementsdienst vast. De ontvanger van een bericht hoeft niets te betalen.

Zó makkelijk is het! Mocht je een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een sms!
Neem contact op