Stuur een briljante 1 april sms grap!

Oppassen geblazen, 1 april komt eraan! Op 1 april houdt iedereen elkaar voor de gek en proberen we elkaar af te troeven met slimme instinkers. Van de goeie ouwe ‘Je veter is los!’ tot geraffineerdere grappen en grollen.

Stuur een briljante 1 april sms grap!

Neem je familie, vrienden en collega’s in de maling!

Op 1 april zijn we op onze hoede voor vrienden, familie en collega’s. Of moeten zij op hun hoede zijn voor jou? Als je een goede grap hebt en écht niet betrapt wilt worden, stuur je natuurlijk een nep-sms via Anonieme SMS. Volledig anoniem, supersnel en heel erg eenvoudig!

Een duik in de geschiedenis

1 april heeft zijn wortels in een eeuwenlange traditie. Veel mensen denken dat de grappenmakerij begon met de inname van Den Briel in 1572, maar de eerste Nederlandse vermelding van een 1 april-grap dateert al uit 1561. Die vlieger gaat dus niet op, zeker niet omdat er overleveringen zijn die teruggaan tot de Romeinse tijd. Ook verklaart het niet waarom de datum ook in andere landen tot hilariteit leidt. Zo plakken jolige Fransen op 1 april een papieren vis op de rug van hun slachtoffer en roepen de Engelsen ‘April fools!’ wanneer ze iemand op 1 april in de maling hebben genomen.

Ook de media en bedrijven doen vrolijk mee met de aloude traditie. Met nepnieuwtjes spelen ze zichzelf in de kijker en dat levert vaak hilarische misverstanden op. Zo slingert het Jeugdjournaal al decennialang elk jaar een grap de wereld in en won Hunkemöller vorig jaar de prijs voor beste 1 april-grap met een revolutionaire bikini voor honden. Maar niet alleen in Nederland duiken media en bedrijven op het fenomeen: in Scandinavië publiceren de kranten bijvoorbeeld elk jaar op 1 april een nepverhaal op de voorpagina.

1 april met een sms!

Uiteraard is het razend moeilijk om een écht goeie 1 april-grap te maken. Maar jij gaat het natuurlijk proberen! Met ons sms-systeem is dat ook nog eens supersimpel.

  1. Ga naar onze pagina om je sms-grap op te stellen. Je hebt alleen het mobiele telefoonnummer van de ontvanger nodig om te beginnen. Typ het nummer in en let erop dat je een groen vinkje ziet. Dat vinkje is de bevestiging dat het nummer klopt.
  2. Wanneer je klaar bent met schrijven, kies je een nepafzender uit de lijst met mogelijke afzenders. Druk vervolgens simpelweg op ‘verstuur’ en je sms wordt binnen luttele seconden bij je onwetend slachtoffer afgeleverd. Nu maar hopen dat hij er met open ogen intrapt!
  3. Wil je je bericht liever op een ander moment aan laten komen? Dat kan! Om de grap niet in het water te laten vallen, zouden we niet voor een andere datum kiezen: maar een ander tijdstip kan natuurlijk altijd. Selecteer het gewenste tijdstip en je sms wordt gegarandeerd op tijd verzonden.
  4. Uiteraard krijg je een melding dat je bericht succesvol is aangekomen. En je kunt zoveel berichten sturen als je maar wilt…goed om te weten als je een licht sadistisch karakter hebt. 😈
Klik hier om een bericht te schrijven

Geen inspiratie? Geen nood!

Een briljante 1 april-grap maak je natuurlijk niet zomaar. Daar gaan maanden aan intensieve voorbereiding en brainstormen aan vooraf. Grapje.

Nee, in principe heb je niet veel nodig om je vrienden, familie en collega’s voor de gek te houden. De ingrediënten voor een geslaagde grap zijn wél voor iedereen verschillend. Zo speelt de een graag in op de actualiteit, terwijl de ander zich richt op een zwakke plek van de ontvanger. De belangrijkste stelregel voor een goede grap? Zaai twijfel. Zodra mensen gaan twijfelen of het écht waar is, is je grap geslaagd.

Uiteindelijk ken jij je slachtoffers het beste en weet jij precies hoe je ze in je grap kunt laten trappen. Toch wat inspiratie nodig? We hebben een paar mogelijke instinkers voor je op een rijtje gezet!

  • Is een vriendin ein-de-lijk over haar verbroken relatie met haar bindingsangstige ex heen? Stuur dan dit: ‘Ik kan je maar niet vergeten. Ik wil je terug! Kom je vanavond om 21.00 uur naar ons cafeetje om te praten?’. Een beetje gemeen, dus misschien is het wel zo aardig om zelf in het café klaar te zitten met een goed glas wijn als vredeoffer.
  • Staat een vriend elke dag voor dag en dauw op om de kranten te bezorgen? Stuur dan dit: ‘We hebben deze ochtend klachten ontvangen over niet bezorgde kranten. Meld je zo snel mogelijk bij de afdelingschef.’
  • Weet je dat je zus graag roddelt in haar verschillende WhatsApp-gesprekken? Stuur dan dit: ‘Door een virus heeft WhatsApp al uw verstuurde berichten naar uw gehele adresboek verstuurd.’
  • Heeft je broer met veel pijn, moeite en zwoegen net zijn rijbewijs gehaald? Stuur dan dit: ‘Beste kandidaat, helaas moeten we u mededelen dat uw rijbewijs niet geldig is. Door technische storingen zijn er fouten geslopen in het examensysteem. Neem zo snel mogelijk contact op om opnieuw examen te doen.’
  • Zijn je ouders bezig hun tuin te verbouwen en dreigt de stress ze uit de oren te spuiten? Stuur dan dit: ‘Beste mijnheer/mevrouw, onze bezorger komt vanmiddag tussen 12.00 – 14.00 uur bij u langs om uw bestelde 10 kuub zand af te leveren.’

Tip! Ga niet te ver. Met een nepberichtje via een sms heb je de gemiddelde opa of oma natuurlijk al gauw paniekerig op de kast. Of het écht grappig is, is een tweede.

Klik hier om een bericht te schrijven

Je identiteit blijft geheim

Jouw privacy is voor ons heel belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat de ontvanger nooit kan ontdekken dat jij degene bent die het sms’je heeft geschreven. Verder gaan we vertrouwelijk met je gegevens om en delen we deze met niemand. Alle berichten, met bijbehorende gegevens, worden bovendien na een korte tijd automatisch verwijderd. Je privacy is dus altijd gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Bezorging en betaling is supereenvoudig. Elk sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met Bancontact, PayPal of Apple Pay. Na verzending sturen we je een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging. Een service die we graag leveren!

Meer weten over Anonieme SMS?

Via Anonieme SMS verstuur je je sms direct, eenvoudig en volledig anoniem. We zijn de meest gebruikte anonieme-sms-service van Nederland en dat is niet voor niets! Wil je meer weten over het versturen van een anonieme sms? In dit artikel lees je precies hoe het allemaal werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en