Hoe verstuur ik een anonieme sms?

Al weken zit je te denken hoe je die collega eens flink in de maling kunt nemen. Of hoe je je geheime crush eindelijk je liefde kunt verklaren. Veilig en anoniem, natuurlijk. Hoe werkt zo’n anonieme sms eigenlijk? Geen nood, we helpen je stap voor stap door het proces heen.

Kies een fictieve naam en telefoonnummer

Een anonieme sms zou geen anonieme sms zijn als de ontvanger meteen kan achterhalen wie het berichtje heeft verstuurd. De eerste stap is dus logisch. Bedenk een goede fictieve naam en telefoonnummer die je als afzender kunt gebruiken.

Heb je geen idee? Dan kun je bij ons kiezen uit een lijst met verschillende namen en telefoonnummers. Deze vul je vervolgens in de velden op de verzendpagina in. Voor de ontvanger lijkt het alsof het sms’je van de opgegeven afzender afkomstig is.

Anonieme sms sturen

Stel je sms-bericht op

Bij Anonieme SMS kun je je verhaal prima kwijt. Met een maximum van 1.224 tekens ben je er altijd zeker van dat je je boodschap volledig kunt uitschrijven. Wil je emoji’s gebruiken om je tekst te ondersteunen? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Als je extra inspiratie nodig hebt, kun je altijd even rondneuzen in onze blogs: bijvoorbeeld de blogs over een sms van de Kerstman of een Valentijnsdag sms. Ook ons 1 april sms-artikel is een echte aanrader. Daar hebben we wat voorbeeldberichten verzameld om je op weg te helpen.

Bezorging kiezen

Wanneer je je bericht hebt opgesteld, kun je zelf kiezen wanneer je je sms laat bezorgen. Direct versturen is natuurlijk geen probleem: binnen een paar seconden nadat je op de knop hebt gedrukt, komt het sms-bericht bij de ontvanger aan.

Wil je je sms liever op een later tijdstip laten arriveren? Ook dat is prima. In het veld kun je zelf invullen op welke dag en op welk tijdstip je het sms’je wil verzenden. Na verzending krijg je altijd een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging. Zo weet je zeker dat je bericht op tijd is aangekomen.

Internationaal sms’en

Onze dienst is niet alleen gelimiteerd tot Nederland en België. Je kunt je sms-bericht ook naar internationale telefoonnummers versturen. Een sms naar Frankrijk, Guatemala of India? No problemo, sms’en naar het buitenland gaat even snel, even eenvoudig en kost bovendien niks extra. Wel moet je voor een bericht naar een buitenlands mobiel nummer de landcode vermelden, zoals +33 voor Frankrijk.

Eenvoudige betaling

Betalen doe je eenvoudig met een paar klikken via Bancontact, PayPal of Apple Pay. Voor een sms’je van 160 tekens betaal je eenmalig € 1,49 per bericht. Iedere 150 tekens erbij kost € 0,50. De ontvanger van het bericht hoeft uiteraard niets te betalen.

Onze service is dus niet gratis, maar wel goed. Met Anonieme SMS weet je namelijk zeker dat je berichtje snel, veilig en met oog voor jouw privacy wordt verzonden.

Simpeler kan niet! Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Stuur een sms!