Een magische sms van de Kerstman in drie stappen!

Ho ho ho! De kerstballen klingelen, de lichtjes fonkelen en de Kerstman en zijn elfjes zijn de slee vol aan het laden met cadeautjes. Wil jij ze helpen om deze kerst écht speciaal te maken?

Stuur een persoonlijke sms van de Kerstman!

Het is ongetwijfeld ‘the most wonderful time’ van het jaar: Kerstmis! Er zijn talloze redenen om dol te zijn op deze betoverende dagen, maar een sms van de Kerstman zelf spant wel de kroon. De oude baas is met zijn tijd meegegaan en heeft eindelijk een mobieltje aangeschaft. En jij kunt ervoor zorgen dat hij je kinderen, familieleden en vrienden een vrolijk berichtje stuurt!

De voordelen van Anonieme SMS? Als je via onze site uit naam van de Kerstman een sms’je stuurt, is dat gegarandeerd anoniem. Bovendien is het snel, supersimpel én hebben we wat inspirerende voorbeelden voor je verzameld. Dus waar wacht je nog op? Volg de drie onderstaande stappen en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Stap 1: De basis

Ga naar onze pagina om je sms-bericht van de Kerstman op te stellen. Je hebt alleen het mobiele telefoonnummer van de ontvanger nodig om te beginnen. Typ het nummer in en let erop dat je een groen vinkje ziet. Dat vinkje is de bevestiging dat het nummer klopt.

Uiteraard kun je je bericht wereldwijd versturen. De Kerstman komt tenslotte in vele vormen en gedaanten. Of je nu op zoek bent naar Der Weihnachtsmann, Le père Noël of de oude, vertrouwde Santa Claus, je vindt ze allemaal in de lijst van mogelijke afzenders. De lijst met mogelijke afzenders kan afwijken als de ontvanger buiten Nederland woont.

Stap 2: Schrijf je sms

Tijd voor wat creativiteit! Wat zou de Kerstman te vertellen hebben? Zijn je kinderen opvallend braaf de laatste dagen? Dan laat je de Kerstman een welgemeend en bemoedigend complimentje sturen. Breken ze daarentegen geregeld de tent af? Dan is er niets mis met een streng berichtje van Santa om de donderstenen weer in het gareel te krijgen. Misschien helpt het!

Het is ook handig om over de timing van je bericht na te denken. Je kunt je sms sturen in de spannende dagen voor kerst: als iedereen voor de zevenenzestigste keer meeblèrt met ‘Last Christmas’ en daar stiekem nog van geniet ook. Maar je kunt je berichtje ook op kerstochtend sturen: net voordat iedereen de trap afstuitert, op zoek naar zijn pakjes onder de boom.

Een berichtje van de bolle baas is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook een perfecte verrassing voor je vrienden, familie of collega’s. Als je Secret Santa speelt, bijvoorbeeld. Stuur je moeder een sms’je over dat enorme cadeau dat op haar staat te wachten. Of herinner je vergeetachtige broer eraan dat hij nog steeds zijn verlanglijstje niet heeft ingeleverd.

Stuur nu je anonieme sms

Stap 3: Verstuur je sms

Wanneer je klaar bent met schrijven, kun je je berichtje eenvoudig uit naam van de Kerstman versturen. Druk simpelweg op ‘verstuur’ en de sms wordt binnen luttele seconden bij de ontvanger afgeleverd. Sneller dan het noorderlicht, knap toch?

Wil je je bericht liever op een later tijdstip aan laten komen? Geen probleem, je kunt je sms eerst schrijven en vervolgens een datum en tijdstip voor verzending selecteren. Stel je de gezichten van je geliefden eens voor wanneer ze hun persoonlijk berichtje van de Kerstman ontvangen!

Uiteraard krijg je een melding dat je bericht succesvol is aangekomen. En je kunt zoveel berichten sturen als je maar wilt!

Prikkel je verbeelding! 🎄

Beetje inspiratieloos? We hebben wat jolige voorbeelden op een rijtje gezet om je verbeelding te prikkelen. Een goede basis voor een geslaagde verrassing, denken wij. Vergeet je emoji’s niet voor een extra magisch berichtje!

Sms’jes voor kinderen:

Dag Floris! Ik zie dat je heel goed voor je hond Max zorgt. Je naam schittert op mijn Lijst voor Brave Kinderen, daar kun je zeker van zijn! Liefs van de kerstman
Ho ho ho, Sarah, dit is de Kerstman! De hoofdelf vertelde mij dat je je zusje altijd heel goed helpt met haar huiswerk. Ga vooral zo door, dan zal er deze kerst zeker iets moois liggen onder de boom. Nog maar elf daagjes wachten! 📅
Hallo-ho-ho Noah! Ik ben druk bezig met de inspectie van mijn Lijst voor Brave Kinderen en mijn Lijst voor Stoute Kinderen. Ik weet nog niet zeker op welke lijst je thuishoort. Denk je dat je vandaag drie heeeeeeel lieve, aardige en brave dingen kunt doen? Doe je best, vent!
I’m checking my list, I’m checking it twice... en ik zie jouw naam nog steeds op de Lijst voor Stoute Kinderen staan, potverdorie. Kom op, doe je best! En houd eens op met die verstopsessies als je de afwas moet doen! Mopperige groetjes van de Kerstman

Herinneringen voor verlanglijstjes:

Hohoho! Het is vandaag behoorlijk koud op de Noordpool. Vergeet niet je verlanglijstje door te sturen! ⭐
Hoi Emma, ik ben jouw Secret Santa. Stuur je je verlanglijstje nog door? Groetjes vanuit de Noordpool
Een heel vrolijke morgen, Daniel! Die kerstsok vult zichzelf niet, dus zou je ein-de-lijk je verlanglijstje door willen sturen? Ik wacht al weken, sufferd! Groetjes van een ongeduldige Secret Santa
Wie is jouw Secret Santa? Hohoho, je raadt het nooit! So you better not pry and you better not pout... maar ik zou het wel heel fijn vinden als je je verlanglijstje door zou sturen. Kusjes!

Tip! Kopieer een van deze berichten en verstuur je sms eenvoudig en anoniem via deze website.

Nu weet je precies wat je moet doen om je familie en vrienden te verrassen. Dus waar wacht je nog op? Je bent een paar muisklikken verwijderd van een sms’je van de enige, echte Kerstman!

Stuur nu je anonieme sms

We hopen dat je veel plezier hebt van onze website. En we wensen je een heel fijn kerstfeest! 🎅🏻

Kerstboom met cadeaus

Je identiteit blijft geheim

Uiteraard dragen we zorg voor jouw privacy. Als je zelf je naam niet noemt, komt de ontvanger er nooit achter dat jij het bent die het sms’je heeft verzonden. We gaan namelijk vertrouwelijk met je gegevens om en delen ze met niemand. Alle berichten, met bijbehorende gegevens, worden bovendien na een korte tijd automatisch verwijderd. Je privacy is dus altijd gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Bezorging en betaling is supereenvoudig. Elk sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Onze service is dus niet gratis, maar je weet wel honderd procent zeker dat de ontvanger een echte sms van de Kerstman krijgt. Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging. Een service die we graag leveren!

Veelgestelde vragen over sms van de Kerstman

Wat is het telefoonnummer van de Kerstman?

'Ho ho ho, hold your horses, nee... reindeers'. De Kerstman is nog van de oude stempel en communiceert bijna alleen nog maar face-to-face of met pen en papier. Hij vindt een smartphone een beetje ingewikkeld, dus bellen doet hij er niet mee. Om zijn telefoonnummer niet prijs te geven, stuurt hij met hulp van een elf soms wel stiekem een anonieme sms.

Kan ik een persoonlijk bericht of sms van de kerstman krijgen?

De Kerstman is erg druk om met alle cadeaus van kerstboom tot kerstboom te sleeën, dus heel veel tijd voor persoonlijke berichten heeft hij niet. Om tijd te winnen plant hij soms met zijn team een 'sms-uurtje'. Dan stuurt hij allerlei persoonlijke berichten naar lieve kinderen. Natuurlijk wel via een anonieme afzender, want tijd om te chatten heeft hij niet.

Is er een app om met de kerstman te sms'en?

Nee, deze zijn er niet. Op de Noordpool heeft de Kerstman ook vaak problemen met het bereik, dus hij kan niet actief sms'en. Ook deelt de kerstman liever dan dat hij ontvangt, net als met cadeaus. Daarom blijft zijn telefoonnummer ook geheim en stuurt hij sms'jes altijd anoniem.

Meer weten over Anonieme SMS

Via Anonieme SMS verstuur je je sms direct, eenvoudig en volledig anoniem. We zijn de meest gebruikte anonieme-sms-service van Nederland en dat is niet voor niets! Wil je meer weten over het versturen van een anonieme sms? In dit artikel lees je precies hoe het allemaal werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en