Over Anonieme SMS

Bij Anonieme SMS helpen we je om anoniem sms’jes te versturen. Dat doen we snel, eenvoudig en met oog voor jouw privacy. Dagelijks kiezen dan ook honderden gebruikers voor onze service.

Over Anonieme SMS

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Bij Anonieme SMS helpen we je om anoniem sms’jes te versturen. Dat doen we snel, eenvoudig en met oog voor jouw privacy. Dagelijks kiezen dan ook honderden gebruikers voor onze service.

Een anonieme sms is een sms waarbij de ontvanger niet kan achterhalen wie de sms verstuurd heeft. Als afzender kun je kiezen uit een uitgebreide lijst met fictieve namen en telefoonnummers. Die worden vervolgens aan jouw bericht gekoppeld.

Volledig anoniem

Anonimiteit staat bij ons vanzelfsprekend op de eerste plaats. We verzenden je bericht daarom volledig anoniem en op je bankafschrift staat uitsluitend onze bedrijfsnaam: ‘Mocha’. Zo kan de ontvanger nooit achterhalen dat jij degene bent die de sms heeft verstuurd. Verder delen we je bericht en betaalgegevens nooit met derden. De partijen waarmee we samenwerken weten dus niet wie jij bent of wat jij verstuurd hebt.

Data delen we dus nooit met derden, maar het kan zijn dat we een uitzondering moeten maken. Wanneer we verplicht zijn om mee te werken aan (politie)onderzoek, bijvoorbeeld. We vertellen je hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Sterk privacybeleid

We zijn eerlijk, integer en hebben geen verborgen agenda. Dat merk je aan ons privacybeleid. Je sms-bericht en betaalgegevens worden na korte tijd automatisch van onze systemen verwijderd. Alleen de strikt noodzakelijke gegevens voor het kunnen versturen van jouw anonieme bericht bewaren we tijdelijk. Na achttien maanden worden alle overgebleven gegevens automatisch uit onze systemen gewist.

Altijd veilig

We vinden het belangrijk dat je bericht in goede handen is. Daarom zetten we in op maximale beveiliging. Je bericht wordt via een versleutelde TLS-verbinding naar onze systemen verzonden. Daarna wordt het veilig opgeslagen en anoniem verzonden naar de ontvanger. Onze servers voldoen aan alle regels rondom IT-veiligheid en privacy. Ze zijn bovendien stuk voor stuk Europees. Waarom? Omdat dit de veiligste servers ter wereld zijn.

Verantwoordelijk sms’en

Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het bericht dat je hebt geschreven. Dat betekent echter niet dat we overal mee akkoord gaan. Pesten tolereren we niet, net als het sturen van ongevraagde, beledigende of bedreigende berichten. We roepen onze gebruikers dan ook op om verantwoord om te gaan met onze service. Lukt dat niet? Dan kunnen we je als gebruiker blokkeren.

In een notendop

  • Makkelijk te gebruiken op iPhone, Android, tablet of laptop.
  • Ontvang een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.
  • Je hebt een maximum van 1.224 tekens.
  • Je kunt kiezen uit verschillende emoji’s om je tekst te ondersteunen.
  • Een sms’je kost eenmalig € 1,49.
  • Berichten naar het buitenland kosten niets extra.
  • Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of Apple Pay.
Stuur een sms!
Lees meer over sms'en