Valentijnsdag: tijd om een Valentijns-sms te sturen!

Heb jij, net als Rihanna, ‘Love on the brain’? Wil je, net als Jason Mraz, uitschreeuwen: ‘I’m yours!’? Of denk je, net als The Jackson Five, ‘I want you back’? Trek dan de stoute schoenen aan en verpak je liefdesboodschap in een speciale Valentijns-sms!

Valentijnsdag: tijd om een Valentijns-sms te sturen!

All you need is love... en een Valentijns-sms!

Valentijnsdag is het perfecte moment om je geheime, of niet zo geheime, liefde te laten weten hoeveel je om hem geeft. Natuurlijk kun je ‘old school’ een bos bloemen of een doos chocolaatjes sturen, maar een speciale Valentijnsdag-sms is minstens zo spannend.

Met Anonieme SMS weet je zeker dat je sms anoniem en op tijd aankomt bij je grote liefde. Laat de vlinders in de buik maar fladderen! 🦋

Klik hier om een bericht te schrijven

Van priester tot pindakaas

Rode chocoladehartjes, bossen rode rozen en enorme ballonnen in de vorm van een roodgestifte mond: rond 14 februari pakken de winkels traditiegetrouw flink uit. Zelfs voedselfabrikanten als Calvé doen eraan mee, met supersize ‘liefdespotten’ pindakaas. Hoe romantisch het is om een pot pindakaas weg te buffelen, weten we niet. Maar het geeft wel aan hoe populair het fenomeen Valentijnsdag is geworden. Veel mensen grijpen de dag dan ook aan om hun geliefden, vrienden of familie in het zonnetje te zetten. Maar waar komt deze traditie vandaan?

Er circuleren veel verhalen rondom de oorsprong van Valentijnsdag, maar eentje is wel heel bijzonder. Dat is het verhaal van de priester Valentinus, die in opstand kwam tegen de Romeinse wet dat soldaten niet mochten trouwen. Hij besloot verliefde stelletjes in het geheim te trouwen, maar dat kon natuurlijk niet lang goed gaan. Keizer Claudius II ontdekte zijn verraad en sloot hem op in de gevangenis. Daar werd Valentinus verliefd op de blinde dochter van zijn bewaker en op de dag van zijn executie stuurde hij haar een laatste liefdesbrief. Hij sloot af met: ‘Van je Valentijn’. Geen gezellig verhaal, wel heel romantisch. Zoals de beste liefdesverhalen dat zijn.

Stel je sms op!

Terug naar jouw liefdesverhaal! Heb je al knikkende knietjes? Breekt het zweet je al uit? En razen de vlindertjes al door je lijf? Heel goed, want Valentijnsdag hoort ook superspannend te zijn. Dat is onderdeel van het spel. Dus laten we beginnen!

  1. Veeg je zweethandjes af en ga naar onze pagina om je bericht in te tikken. Je hebt alleen het mobiele telefoonnummer van je liefste nodig om te beginnen. Waarschijnlijk ken je het al uit je hoofd. Typ het nummer in en let erop dat je een groen vinkje ziet. Dat vinkje is de bevestiging dat het nummer klopt.
  2. Wanneer je klaar bent met schrijven, kies je een nepafzender uit de lijst met mogelijke afzenders. Druk vervolgens op ‘verstuur’ en je sms wordt binnen luttele seconden bij je geliefde afgeleverd. Nu maar hopen dat je ‘object of affection’ met rode konen aan jou denkt als hij het berichtje leest!
  3. Wil je je bericht liever op een ander moment aan laten komen? Dat kan! De dag van de liefde duurt 24 uur, dus een sms bij romantisch schemerlicht is helemaal niet zo’n gek idee. Selecteer het gewenste tijdstip en je sms wordt gegarandeerd op tijd verzonden.
  4. Uiteraard krijg je een melding dat je bericht succesvol is aangekomen. En je kunt zoveel berichten sturen als je maar wilt... voor bijvoorbeeld je beste vriend, je moeder of je vervelende zus, die je stiekem toch wel lief vindt.

Tip! Bij Valentijnsdag denk je natuurlijk al snel aan geheime liefdesverklaringen en op hol slaande harten. Maar Valentijnsdag draait eigenlijk om liefde in de breedste zin van het woord.

Stuur dus ook aan een Valentijns-bericht aan je partner, vrienden of familie. Laat ze weten hoezeer je ze waardeert!

Klik hier om een bericht te schrijven

Tips voor inspiratie ❤️

Dreigen de zenuwen je teveel te worden? En springen je hersencellen op slot als je een uit het hart gegrepen boodschap probeert te schrijven? Misschien kunnen we je op gang helpen met wat tips en voorbeelden!

Snuffel allereerst eens rond op internet. Dat vind je de meest treffende liefdescitaten van schrijvers, dichters en kunstenaars. Of uit films. Zoals deze:

‘To me, you are perfect’ (Love Actually)
‘You are my sun, my moon and all my stars’ (E.E. Cummings)
‘I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once’ (The fault in our stars)
‘If I know what love is, it’s because of you’ (Hermann Hesse)

Of denk eens aan je favoriete liefdesliedjes. Grote kans dat een catchy songtekst jouw gevoel precies weet te vangen! Zoals:

‘God only knows what I’d be without you’ (The Beach Boys)
‘All that you ever are, is all that I’ll ever need’ 😳 (Ed Sheeran)
‘There’s nothing that I wouldn’t do to make you feel my love’ (Bob Dylan)
‘Look at the stars, look how they shine for you’ (Coldplay)
‘Heaven is a place on earth with you’ (Lana del Ray)

Of simpelweg:

Ik krijg je maar niet uit mijn hoofd. Denk je ook aan mij?
Mijn hart maakt sprongetjes van geluk als ik je zie. 💋
Ik durf het niet te vertellen, maar ik vind je leuk. Heel erg leuk!

Over Anonieme SMS

Er is weinig spannender dan een Valentijns-sms, natuurlijk. Bij Anonieme SMS is je bericht in goede handen! Wij zorgen ervoor dat het op een snelle, eenvoudige en veilige manier bezorgd wordt. Niet voor niets zijn we de meest gebruikte sms-service van Nederland.

De voordelen:

  • Je identiteit blijft gegarandeerd geheim. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens en delen ze met niemand. Alle berichten, met bijbehorende gegevens, worden bovendien na een korte tijd automatisch verwijderd.
  • Bezorging en betaling is supereenvoudig. Elk sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met Bancontact, PayPal of Apple Pay. Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.
  • Je kunt onze service makkelijk gebruiken op zowel iPhone, Android, tablet of laptop. Met een maximum van 1.224 tekens heb je voldoende ruimte om je boodschap over te brengen!

Wil je meer weten over het versturen van een anonieme sms? In dit artikel lees je precies hoe het allemaal werkt. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en