Meld een SOA anoniem aan je bedpartner

Waarschuw je bedpartner anoniem over een mogelijke SOA via deze website. Zo kan hij of zij zichzelf laten testen en wordt een SOA niet ongemerkt doorgegeven aan anderen.

Meld een SOA anoniem aan je bedpartner

Hoe werkt anoniem melden?

SOA's kunnen vervelende gezondheidsproblemen geven en ongemerkt doorgegeven worden aan anderen. Als je je bedpartner wilt waarschuwen maar liever anoniem wilt blijven dan is dit mogelijk. Door een anonieme waarschuwing per sms te sturen voorkom je voor je bedpartner(s) een heleboel narigheid. Waarschuw ook als je zelf geen klachten hebt.

Iedere situatie is verschillend en dus is het verstandig om goed na te denken over wat je wilt vertellen. Leg in het sms bericht de vervelende situatie uit. Het is goed om te vermelden welke soa je hebt opgelopen. En waar jij je hebt laten testen, zodat hij of zij dit ook hier kan laten doen.

Je verstuurt een geanonimiseerde soa waarschuwing eenvoudig via deze site. Je ontvangt na de verzending een melding als het bericht is bezorgd.

Klik hier om een bericht te schrijven

Enkele voorbeelden

Je kunt een van de onderstaande voorbeelden gebruiken als basis voor het bericht.

Waarschuwing! Laat je testen op een seksueel overdraagbare aandoening (soa). Een ex-bedpartner heeft er ook één.
Dit is een anoniem bericht. Bij één van uw bedpartners is een soa geconstateerd. Wij adviseren u om uzelf te laten testen op … (bv. chlamydia/herpes/hiv).

Tip! Kopieer een bericht naar keuze en stuur de sms eenvoudig & anoniem via onze website.

Je identiteit blijft geheim

Niemand kan de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met Bancontact, PayPal of Apple Pay. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en