Inspiratie voor liefdevolle berichten tijdens Thanksgiving

Deel je dankbaarheid voor een ander via SMS: verspreid korte, liefdevolle berichten tijdens Thanksgiving (of voor elk ander moment). Laat je inspireren!

Inspiratie voor liefdevolle berichten tijdens Thanksgiving

Wat is Thanksgiving?

Thanksgiving is een feestdag, eind november, die vooral Amerikanen en Canadezen vieren. Het draait om dankbaarheid en waardering tonen voor de goede dingen in het leven. Familie en vrienden komen samen om lekker te eten en te genieten van elkaars gezelschap.

En guess what? SMS of WhatsApp berichten zijn de perfecte tools om je gevoelens tijdens Thanksgiving te uiten. Stuur één van onze voorbeeld berichtjes naar je geliefden of laat je inspireren en creëer zelf een liefdevol bericht voor je naasten.

Het mooie is dat je deze berichten natuurlijk niet alleen tijdens Thanksgiving hoeft te versturen. Dit kan eigenlijk op elk moment wel: spread the love!

Kant-en-klare voorbeelden voor Thanksgiving SMS’jes

Voel je de inspiratie om wat liefde naar je dierbaren te sturen? Hier zijn kant-en-klare voorbeelden die je meteen kunt gebruiken.

Wil je iemand anoniem laten weten dat je dankbaar bent voor diegene of gewoon even een opbeurend bericht sturen? Ga dan voor een anonieme SMS. Kopieer gewoon één van onze zinnen en binnen no-time zorg je voor een grote verrassing bij iemand.

Voor je familie

Veel families kunnen fysiek niet bij elkaar zijn tijdens Thanksgiving, een SMS (of WhatsApp bericht) is een simpele, maar toch betekenisvolle manier om te laten weten dat ze altijd in je hart zitten. Wens je familie dan eens via een berichtje een fijne Thanksgiving om toch te laten zien dat je aan hen denkt.

Een vrolijke Thanksgiving! Hoewel we vandaag niet samen zijn, zitten jullie altijd in ons hart. We wensen jullie alle goeds en missen jullie!
Dit bericht zit boordevol knuffels en kusjes speciaal voor jullie. Gelukkige Thanksgiving!
Hoe uitdagend het leven soms ook kan zijn, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn! Zo ben ik enorm dankbaar voor jullie!
Uit het oog, is niet uit het hart. We missen jullie en hopen jullie snel te zien! Knuffel.
Voor mijn favoriete personen: ik hou van jullie en hopelijk tot snel!

Grappige en vrolijke Thanksgiving berichten

Een andere manier om mensen Thanksgiving te wensen, waar je zelf ook om kunt lachen, is juist om Thanksgiving als aanleiding te nemen voor een grappig SMS bericht. Denk aan grappige Thanksgiving berichten om je vrienden of familie een beetje voor de gek te houden.

Het is weer Thanksgiving: hang de servetten maar om je nek en geniet van het kalkoenfestijn!
Naast veel liefde en vrolijkheid, hoop ik dat deze Thanksgiving ook zorgt voor goed gevulde buikjes! Happy Thanksgiving.
Thanksgiving: een emotionele tijd waarin we honderden kilometers afleggen om samen te komen. Een jaarlijkse herinnering waarom één keer per jaar eigenlijk te vaak is. Happy Thanksgiving!
Hey, als we nu beginnen met indrinken, dan kan deze Thanksgiving best nog eens leuk worden.
Thanksgiving is de enige dag waarop calorieën en koolhydraten onzichtbaar worden. Eet, drink en laat je zwemband je redden!

Voor op het werk

Thanksgiving is een mooie manier om de band met je collega's te versterken. Pak de gelegenheid om je collega's te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Laat via een SMS weten dat je ze waardeert!

Bedankt voor je leiderschap en inspiratie. Fijne Thanksgiving!
Thanksgiving is de tijd om onze dankbaarheid te tonen. Ik geniet enorm van onze geweldige samenwerking en hoe jullie altijd voor me klaarstaan als collega’s. Dank jullie wel!
Als ik aan Thanksgiving denk, denk ik aan jullie. Bedankt voor alle gezelligheid op de werkvloer!
Thanksgiving herinnert me eraan hoe blij ik ben met zulke fantastische collega's. Jullie maken het werk leuk en inspirerend. Bedankt en fijne Thanksgiving!
Ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van dit geweldige team. Fijne Thanksgiving allemaal!

Thanksgiving SMS voor geliefden

Waarschijnlijk koester je al mooie momenten met je geliefde en deel je regelmatig lieve woorden met elkaar. Maar tijdens Thanksgiving kun je nog een extra vleugje liefde toevoegen door oprecht je waardering uit te spreken.

Laat weten hoeveel je van elkaar houdt en hoe dankbaar jullie zijn. Gebruik deze gelegenheid om iets speciaals te delen.

Ik ben dankbaar voor veel dingen, maar vooral ben ik dankbaar voor jou! Je maakt me zo gelukkig. Fijne Thanksgiving!
Je geeft me altijd onvoorwaardelijke liefde en steun. Ik ben zo blij met jou in mijn leven! Happy Thanksgiving!
Jij bent mijn grootste zegen! Fijne Thanksgiving!

Liefdevolle berichten voor medewerkers

Als werkgever is Thanksgiving een goede gelegenheid om je medewerkers te laten weten dat ze van onschatbare waarde zijn. Als werkgever besef je maar al te goed dat het succes van het bedrijf te danken is aan de inzet en toewijding van je medewerkers.

Deze Thanksgiving kun je laten weten dat je hun harde werk erkent en waardeert. Neem de tijd om persoonlijke berichten te sturen, waarin je ze in het zonnetje zet door uit te spreken dat je hun inzet waardeert en ze een essentiële rol spelen in het succes van het bedrijf.

Ik wil jullie laten weten hoe dankbaar ik ben met zo’n team als jullie. Stuk voor stuk zijn jullie enorm toegewijd, gedreven en getalenteerd. Zonder jullie geen succes! Geniet van deze tijd met je familie, vrienden en geliefden. Fijne Thanksgiving!
Thanksgiving is een tijd om samen te zijn met je geliefden en niet aan werk te denken. Toch willen we nog even zeggen: bedankt voor alles wat je doet voor ons bedrijf! Fijne Thanksgiving voor jou en je familie.
Jullie zijn een geweldig team met veel respect en waardering naar elkaar! Bedankt en geniet van deze Thanksgiving!

Laat je hart spreken met deze Thanksgiving wensen

We weten allemaal dat het in het leven gaat om de kleinste gebaren. Onthoud dat je woorden een blijvende impact kunnen hebben en iemands dag helemaal opfleuren.

Dus waar wacht je nog op? Gebruik de handige tips en inspirerende voorbeelden in dit artikel om je eigen unieke Thanksgiving SMS berichten te versturen.

Op zoek naar andere leuke berichten om te versturen? Vind inspiratie om je grappige SMS’jes te sturen naar vrienden of verstuur een zoetsappig liefdes SMS’je.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en