Zo omzeil je een WhatsApp blokkade

Heeft iemand je geblokkeerd op WhatsApp? Dat is jammer, want dan kun je niet meer met deze persoon chatten of bellen. Gelukkig is een manier om deze blokkade te omzeilen.

Zo omzeil je een WhatsApp blokkade

WhatsApp blokkade omzeilen

Als je iemand dringend wilt spreken die jou geblokkeerd heeft op WhatsApp, dan is er gelukkig een andere manier. Met een eenvoudig trucje komt een bericht verzonden via sms namelijk wél aan. Je typt via deze site gewoon een bericht en stuurt het als een sms met een eigen tijdstip en afzender.

Door een sms niet namens je eigen mobiele nummer te sturen wordt het bericht gewoon bezorgd. Je kunt als afzender bijvoorbeeld het woord 'Anoniem' of 'Geheim' invullen. Het maakt niet uit of je op WhatsApp, Facebook Messenger of ergens anders geblokkeerd bent. Een sms met een anonieme afzender komt gewoon aan.

Klik hier om een bericht te schrijven

Net zoals bij WhatsApp krijg je na de verzending een melding als het bericht is bezorgd. Je krijgt een melding met het exacte bezorgtijdstip. Je kunt via deze site onbeperkt sms'en en op een tijdstip naar keuze laten bezorgen. Er zijn geen beperkingen! Maar we vragen je wel altijd vriendelijk te blijven naar de ontvanger.

Je identiteit blijft geheim

Niemand kan de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met Bancontact, PayPal of Apple Pay. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en