Hoe stuur je een nep SMS? Drie voorbeelden hoe het werkt!

Bij een nep SMS kun je je eigen afzender kiezen. Bijvoorbeeld "Anoniem", of "Geheim". Wanneer je zo'n sms'je verstuurt? We zijn even gaan graven en hebben de populairste momenten eruit gepikt. Hier komen ze!

Hoe stuur je een nep SMS? Drie voorbeelden hoe het werkt!

Stuur een nep sms!

Sms’ten we er een paar jaar geleden nog vrolijk op los, sinds de komst van de smartphone daalt het aantal sms’jes per dag gestaag. Tuurlijk, het is ook makkelijker om te appen en je kunt er bovendien al je foto’s en filmpjes mee versturen. Maar er is één ding waarin het ouderwetse sms-bericht chatapps overtreft: anonimiteit. Dat komt goed uit bij een geheime liefde of een goeie grap!

Hier zijn ze dan ... de drie perfecte momenten voor een nep SMS:

Valentijnsdag

Vergeet die rode rozen en dat enorme chocoladehart. Met een anonieme sms naar je geheime, of niet zo geheime, liefde laat je de harten pas echt kloppen. Stuur een romantisch gedichtje, een pakkende songtekst of een gedurfde uitnodiging voor een blind date. Je weet nooit wat voor moois eruit voortvloeit! Natuurlijk is een Valentijnsdag sms niet voorbehouden aan romantische liefdes. Ook je vrienden en familie mogen best eens verrast worden met een lief en attent berichtje. Gewoon, omdat je om ze geeft.

1 april grap

‘Je veter is los!’. Haha, bulderlach. Tja, waar we ons vroeger toch op de dijen om sloegen. Die grappen kunnen vernuftiger, denken wij. En een 1 april nep-sms is het uitgelezen medium om je familie, vrienden of collega’s eens flink mee in de maling te nemen.

Is je vriendin geslaagd voor haar rijbewijs? Stuur een sms dat er een foutje is gemaakt bij haar beoordeling. Is je zus een echte roddelkont? Stuur dan dat WhatsApp door een virus alle berichten naar het gehele adresboek heeft verstuurd. Paniek gegarandeerd!

Sinterklaas en Kerstmis

Ah, die heerlijke donkere decembermaand! Niets zo fijn als die verwachtingsvolle kopjes van het kleine kroost. Zeker wanneer ze nog echte ‘believers’ zijn, is het natuurlijk geweldig om ze te verrassen met een heuse sms van hun grote helden: de Sint, een van zijn Pietermannen of de Kerstman. Maar ook volwassenen zullen zeker gecharmeerd zijn van een berichtje. Bijvoorbeeld een speelse herinnering aan die vriend die nooit zijn verlanglijstje op tijd klaar heeft. Of een lief berichtje aan je ouders, die al dagen staan te sloven in de keuken voor een klassiek kerstmaal.

Klik hier om een bericht te schrijven

Zo, dat waren de grote drie. Maar ook zonder deze ijkpunten is er het hele jaar rond genoeg leuks te beleven. Denk maar aan een verjaardag, een examenuitreiking, een verhuizing, een geboorte of een huwelijk. Eigenlijk kun je rondom alles wel een reden voor een slimme grap of een lief bericht bedenken.

Dus hoppa: klim in die telefoon en begin maar vast te tikken! Het is supersimpel en wijst zich vanzelf. Kijk maar:

  1. Ga naar onze pagina om je sms’je op te stellen.
  2. Typ het mobiele nummer van de ontvanger in.
  3. Let erop dat je een groen vinkje ziet ter bevestiging.
  4. Typ je bericht.
  5. Kies een nepafzender uit de lijst met mogelijke afzenders.
  6. Druk op verstuur.

Wil je je bericht liever op een ander moment aan laten komen? Dat kan! Selecteer het gewenste tijdstip en je sms wordt gegarandeerd op tijd afgeleverd.

Toch hulp nodig? In ons artikel Hoe verstuur ik een sms? lees je precies hoe het allemaal werkt. En aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en